Inteligentné riadenie osvetlenie v meste Kyjev

Inteligentné riadenie osvetlenie v meste Kyjev

Kyjev, Ukraina

V prvých mesiacoch v roku 2018 ukrajinský partner spoločnosti Hidden Energy rozšíril výbojkové svietidlá o inteligentné stmievateľné predradníky na niekoľkých uliciach Kyjeva. Tento pilotný projekt ukázal, že Seak riadenie osvetlenia po existujúcej elektrickej sieti, je veľmi vhodné riešenie do miestneho prostredia a je pripravené na hromadné nasadenie v meste Kyjev.

Následne samospráva Kyjeva vyhlásila súťaž na výmenu starých výbojkových svietidiel za LED svietidlá a zavedenie inteligentného systému riadenia osvetlenia mesta. Náš ukrajinský partner sa spolu s americko-ukrajinskou firmou ITW úspešne zúčastnili verejnej súťaže na obnovu osvetlenia v Kyjeve. ITW je dodávateľom pouličného svietidla s integrovaným stmievacím power line modulom. Toto riešenie je nákladovo najvýhodnejšie riešenie pre Kyjev, pričom prináša úspory energie, vzdialenú správu riadenia osvetlenia a oveľa kvalitnejšie osvetlenie na uliciach.

Do roku 2021 bolo zmodernizovaných približne 32 000 svietidiel a 280 rozvádzačov. Vďaka technológii spoločnosti Seak je každá jednotlivá lampa súčasťou vzdialenej správy mestského osvetlenia ovládanej prostredníctvom jednoduchej aplikácie.

Názory zákazníkov

„Úspory dosahujeme vďaka inteligentnému riadeniu osvetlenia, ktoré máme nainštalované v našich lampách. Tento systém šetrí pracovný čas zamestnancov pri správe osvetlenia a rovnako aj rozpočet mesta Kyjev.“

Riaditeľ mestskej spoločnosti "Kyivgorsvet"

Nepremeškajte novinky.
Prihláste sa do Newslettra.